Herdenkingsviering overleden leden van Male, waar wij wonen.

21 januari 2024

Male, waar wij wonen wenst iedereen een vredevolle’ kersttijd en een hoopvol en gezond nieuw jaar 2024 !

 

Beste genodigde,

 

Wij nodigen je hartelijk uit op zondag 21 januari 2024 om 10.30 u in de kerk Sint-Thomas van Kantelberg, Peellaertplein in Sint-Kruis Male.

 

Programma:

- Herdenkingsviering voor Michiel Hostens, vroegere proost en medestichter en de overleden vrienden van Male waar wij wonen. Deze viering wordt opgeluisterd door ‘ Het muziekatelier van Kantelberg ‘ o.l.v. juf Sara.

 

- Nieuwjaarsreceptie met een drankje en een hapje, jullie aangeboden door Male waar wij wonen, als bedanking voor jullie sympathie, sponsoring en/of inzet bij de activiteiten van de vereniging.

 

Graag vermelden we ook volgende activiteiten:

- De paaseierenraap (achter de kerk) op zondag 31 maart 2024 na de mis van 10.30u.

 

- Male kermis op 30 juni 2024 (Peellaertplein) met de lekkere gezinsbarbecue t.v.v. WZS KANTEL, een aperitiefconcert met Roland Van De Velde, animatie, attracties, ballenworp, shots via CO 2 pistool en tombola met tal van prijzen en …..  met TWEE optredens:

 

Gegarandeerde ambiance met de Vlaamse zanger JOHAN VEUGELERS met ACHT danseressen en ….  SASHA en DAVY (alom bekend van de Romeo’s)

 

 

 Het bestuur: Carlos De Rock (voorzitter), Martin Claeys (penningmeester), Anouchka Crosse (secretaris), Hugo Pieters (proost), Johan Vandenbroucke ( verslaggever ),Romain Lootens ( technisch coördinator ), Andre Goossens ( ontwerp en layout ), Nico Geers, Jeroen Boyden, Cedric Hautekeur , Sabine Cosman , Jan Dekersgieter, Agnes Keereman,  Filip Proot,  Christophe Dewaey, Bart Buyck en Luc Adam.

HERDENKINGSVIERING en NIEUWJAARSRECEPTIE van Male waar wij wonen : een WARE VOLTREFFER en een ECHTE ‘ OPSTEKER ‘


Er zijn inderdaad nog momenten in het leven om gelukkig van te worden …. :


Een HEEL mooie en verzorgde ‘ herdenkingsviering ‘ en we dachten innig verbonden aan onze overleden ‘ vrienden ‘ van ons bestuur : proost E.H. Michiel Hostens , Willy Kemme , André Blieck, Paul Vanderschaeghe , Geert Aelter , Marie José Bonne en Gabriël De Windt .


Een subliem muzikaal ensemble van VBS Kantelberg , onder de deskundige leiding van juf Sara , ondersteunde PRACHTIG de viering en ze kregen meer dan ‘ terecht ‘ een lange en staande ovatie van een OVERVOLLE kerk !


EN ….zeker niet te vergeten : een heerlijke en ‘ smaakvolle ‘ receptie rondde de viering mooi af .


Wat een kans tot ‘ ontmoeting ‘ …


“ Onze sterren in of aan de hemel hebben zeker even ‘ gelukzalig ‘ toegekeken ! “


Een oprechte “ dankjewel “ aan de voorgangers pastoor Hugo en Bart , de nog maar eens vele mede-werkers , het muzikaal ensemble van VBS Kantelberg en NIET in het minst … de zeer talrijke aanwezigen .


Ja warempel … een dag om te blijven ‘ koesteren ‘ en onze terechte waardering !


Het bestuur van 'Male, waar wij wonen'.