Kerstconcert in Male op 15 december 2023. 

PRACHTIG en HARTVERWARMEND KERSTCONCERT via MALE WAAR WIJ WONEN .


Wat een mooie en sfeervolle avond in een boemvolle kerk van Male …


Iedereen werd onmiddellijk ondergedompeld in de ECHTE kerststemming : een sublieme verlichting en een prachtig podium kondigden alle goeds aan en dit werd ook zo !


Voor het optreden kondigde bestuurslid Johan , met een terechte fierheid , aan dat de drie goede doelen KANTELWONEN , FOTON en .. De Warmste Week een totaal bedrag van € 2500 mochten ontvangen !

Uiteraard werden de aanwezigen en AL wie sponsorde of steunde uitvoerig bedankt en … een meer dan verdiend applaus was een terechte ‘ erkenning ‘!


En dan … op naar het concert :


Bart Herman moest noodgedwongen afhaken wegens een medische ingreep en opname in het ziekenhuis . Er werd geduimd voor Bart voor een goed herstel en …. GENE THOMAS verving hem op een ‘ sublieme ‘ wiize !

Lisa del Bo verraste velen door haar diepe geloofsovertuiging en nog meer zelfs door haar prachtige liederen !

Ja waarempel : dit was nog eens een ECHT , HEEL mooi KERSTconcert waar de WARE boodschap terecht beklemtoond werd …

Ook het orkest was op zijn opperste best en de ‘ samenzang ‘ met alombekende kerstliederen werd meer dan gesmaakt !

Een fantastisch gevarieerd programma werd na ‘ Il Silenzio ‘ , een solo van een unieke trompettist , beëindigd met het wondermooie en ingetogen ‘ Stille Nacht ‘ En of het ‘ stil ‘ werd …

Uiteraard volgde een daverend applaus en wat meer was …. tijdens de ontmoetingskansen , na het concert , was er een gezellige kerstbar waar iedereen vol lof was over het inderdaad heel mooi concert !


Ja zeker : een avond om te blijven ‘ koesteren ‘ en vooral ook DANK aan de vele mede-werkers , gulle sponsors en sympathisanten van Male waar wij wonen want zonder hen was zo een mooie en dure productie niet realiseerbaar geweest ! TERECHT RESPECT hoort hier zeker op zijn plaats …


En nu op naar onze volgende activiteit : op zondag 21 januari is er om 10u30 de ‘ herdenkingsviering van onze eerste proost EH Michel Hostens en ook van onze overleden vrienden van MWWW met daarop aansluitend onze nieuwjaarsreceptie … UITERAARD is IEDEREEN meer dan WELKOM !!


Tot slot wenst Male waar wij wonen jullie voor 2024 :


“ Een jaar vol ware vrede , vreugde , vriendschap en intens geluk .

Een jaar vol verwondering , een jaar vol fijne momenten , een jaar vol plannen , een jaar vol begrip en harmonie .

Maar vooral een GEZOND nieuw jaar ! “